#1

Hei!

Føles fortsatt litt surrealistisk ut å skrive mitt første innlegg, men nå har jeg gått rundt og tenkt så lenge på det at nå syns jeg at det er på tide! Har jo ingenting å tape. Har skrevet litt om mine mål og ambisjoner med denne bloggen under “Om” i hovedmenyen. Så her tenkte jeg at jeg skal dele litt om hvordan min personlig økonomi ser ut før jeg i det hele tatt begynne å snakke om penger.

Jeg anser meg selv som en veldig vanlig student med helt OK økonomi. Jobber deltid ved siden av min bachelorgrad og har en fast inntekt på ca. 10 000 kr i måneden, dette er ekskludert de tilleggene jeg får når jeg jobber på kveldstid. Mine utgifter vil jeg si er ganske vanlige og minimale. Jeg har ingen dyre hobbyer eller interesser, og vil egentlig si at jeg er ganske sparsommelig av meg. Jeg har faste utgifter til huslån, strøm, forsikringer, bredbånd og treningssenter hver måned. Utover det går det selvfølgelig penger til mat, noe til kredittkort og div. andre utgifter.

I bloggen her har jeg lyst til å snakke om veldig basice ting som f.eks: Hva er fond? Hva er aksjer? Hvorfor er kredittkort så lurt å bruke, men så dyrt å bruke? Hvordan kan noen tjene seg rike på youtube? Hva er en investering? Forskjell mellom effektiv og nominell rente? Så denne bloggen her er mest til deg som starter helt på scratch rett og slett!

Jeg håper på å få ordnet en podcast etterhvert da jeg er mer komfortabel med å uttrykke meg muntlig enn skriftlig. Men til det faller på plass prøver vi på blogging også.

Hei og hå!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s