Slik ser 2021 ut

Mye har skjedd siden jeg sist postet. Jeg har blant annet flyttet til hovedstaden og i tillegg byttet jobb, og går nå over til en 100% stilling. Gleder meg til å kunne bli kjent med nye mennesker og å endelig begynne å få “voksenlønn” . Jeg ser tilbake på mine mål for 2020 og går inn i et nytt år med samme motivasjon og (enda litt høyere) ambisjoner. Jeg laget min egen ROADMAP TO – sparing ifjor, som jeg printet ut og hang inn på soverommet mitt. Den 10. hver måned var jeg så heldig og kunne krysse av for oppnådde månedsbeløpet, selv under pandemien. I tillegg fikk jeg muligheten til å jobbe en del ekstra etter eksamen i høst og hele sommer. Det resulterte til at jeg faktisk klarte å nå sparemålet allerede før vi kom til desember. For en følelse!

2021 GOALS

Økte inntekter betyr også økt sparing. Jeg er heldig og bor relativt “rimelig”, selv i hovedstaden, da jeg nå deler med en annen. Målet mitt er fortsatt å kunne leve som student, men kan nå iallefall tillate meg flere turer til Meny, da de uten tvil har det beste utvalget når det kommer til mat #ikkespons #iwish (noen guilty pleasures må være lov å tillate seg selv). Så videre til noen mål for dette året som akkurat er passe nok challenging:

Sparerate på 50%.
Kjøpe leilighet.
Starte med ny hobby.
Finne en sidehustle på helgene (noe gøy)

Jeg blir så utrolig inspirert av alle de fantastiske sparebloggerne og Fintwit, og føler at motivasjonen kicker inn hver gang jeg ser hva helt ‘vanlige’ folk får til bare en setter seg konkrete, tallfestet mål. Dette er desidert nøkkelen til suksess for min del; Å vite hva jeg ønsker å spare, hvordan jeg skal gjøre dette og hva formålet er. Og som jeg har snakket om tidligere … så er målet fortsatt F.I.R.E

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s